Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

НОК України отримав 2 мільйони преміальних

Грошова винагорода в розмірі 2 мільйонів гривень, яку Національний олімпійський комітет України отримав як найкращий Олімпійський комітет світу, буде спрямована на підготовку українських олімпійців до Ігор у Сочі-2014 та Ріо-де-Жанейро-2016, а також на розвиток і покращення унікальних олімпійських проектів, направлених на популяризацію здорового способу життя у нашій країні. Про це заявив президент Національного олімпійського комітету Сергій Бубка, який нещодавно повернувся з Дубаї, де під час спеціальної церемонії йому було вручено престижну міжнародну Премію креативного спорту Мохаммеда бін Рашида аль-Мактума за успіхи у пропаганді спорту та олімпійських цінностей, повідомив сайт НОК.

Подібного визнання НОК України був удостоєний за проведення низки акцій та заходів, більшість з яких є унікальними та не мають аналогів у світі: «Олімпійський день», Всеукраїнський олімпійський урок, «Стрибки на майдані», «Олімпійське лелеченя», «Олімпійський куточок», «Олімпійська книга», Всеукраїнська урочиста церемонія «Герої спортивного року», фотовиставка «Спортивні миттєвості» тощо.

«Для мене велика честь отримати цю престижну нагороду. Дуже приємно, що міжнародна спільнота так високо оцінила нашу роботу, спрямовану на популяризацію олімпійських цінностей та здорового способу життя. Щиро вдячний усій Олімпійській сім'ї, всім, хто допомагав і підтримував наші ініціативи. Безперечно, втілити в життя ці проекти без підтримки керівництва нашої держави було б неможливо, - сказав після церемонії нагородження Сергій Бубка. – Ця премія – не лише почесна відзнака, а й стимул і мотивація працювати далі ще завзятіше та наполегливіше. А щоб наші спортивні здобутки були ще вагомішими, отримані гроші будуть спрямовані на підготовку українських олімпійців до Ігор у Сочі-2014 та Ріо-де-Жанейро-2016, а також на розвиток наших унікальних проектів та виховання здорової нації», - підкреслив президент НОК України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ