Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

„Нова Галичина” надалі вважає депутатів Львівської облради Рожнятовського та Малярчука представниками фракції ГП „Пора” в ЛОР

Депутатська група „Нова Галичина” уповноважена заявити, що надалі вважає депутатів Львівської обласної ради Андрія Рожнятовського та Дем’яна Малярчука представниками фракції ГП „Пора” у Львівській обласній раді. Про це ідеться у заяві між фракційної депутатської групи «Нова Галичина» у Львівської обласній раді, текст якої «Гал-info» повідомила прес-секретар Чуян Ірина.
 «Своєю чергою, Андрій Рожнятовський і надалі є уповноваженим міжфракційної депутатської групи „Нова Галичина” у ЛОР. Представники „Нової Галичини” залишаються послідовними у підтримці консолідаційних демократичних процесів у представницьких органах влади Львівщини», — йдеться у тексті заяви.
Нагадаємо, на засіданні політради ЛОО ГП «Пора» у суботу членів політради — Андрія Рожнятовського та Дем’яна Малярчука, виключили з лав «Пори» за їхнє членство у міжфракційному об’єднанні „Нова Галичина” у ЛОР. За це рішення проголосувало більше двохтретин членів політради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ