Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Нова Галичина» не має своєї кандидатури на посаду заступника голови ЛОР

Члени депутатської групи «Нова Галичина» будуть керуватися рішенням міжфракційного об’єднання «Наша Україна» щодо своєї підтримки кандидатури на посаду заступника голови Львівської обласної ради. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив депутат Львівської облради, заступник голови Львівської ОДА Тарас Батенко.
«Ми будемо керуватись рішенням трьох своїх фракцій, адже членів фракції БЮТу у нашій депутатській групі наразі немає. У нас немає своєї кандидатури на посаду заступника Мирослава Сеника, а ми усі будемо дотримуватися рішення між фракційного об’єднання «Наша Україна».
Свою чергою депутат ЛОР від УНП Олег Немчінов зазначив: «Взагалі у Блоку Юлії Тимошенко є дуже багато достойних людей, які б могли працювати заступниками голови Львівської обласної ради. Я чув у кулуарах облради прізвище Наталі Лаврецької щодо висунення на посаду заступника голови ЛОР».
Нагадаємо, за деякою інформацією, у самій фракції Блоку Юлії Тимошенко неоднозначно ставляться до запропонованої головою ЛОО ВО «Батьківщина» Іваном Деньковичем кандидатури Людмили Козак на посаду заступника голови ЛОР. Деякі депутати від БЮТу мають власне переконання про те, що посади голови фракції і заступника голови ЛОР повинні посідати різні люди.
Нагадаємо, Іван Денькович є кандидатом у народні депутати по виборчому списку Блоку Юлії Тимошенко і уже склав повноваження депутата ЛОР та заступника голови облради. На черговій сесії депутати обиратимуть нового заступника голови Львівської обласної ради.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ