Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Нова Галичина» заперечує свою опозиційність

Міжфракційне об’єднання «Нова Галичина» не є опозиційним по своїй суті ні до голови Львівської обласної ради, ані до голови Львівської обласної державної адміністрації, — зазначив сьогодні на прес-конференції депутат Львівської обласної ради Тарас Батенко, коментуючи ідеологічну спрямованість «Нової Галичини».
«Наше об’єднання не стоїть в опозиції до голови ЛОР чи ЛОДА. Ми не проти, ми «за». І будемо намагатися працювати та допомагати усім фракціям Львівської обласної ради та облдержадміністрації при прийнятті певних рішень. Члени «Нової Галичини» не вступають у протиріччя будь з ким», — зазначив Тарас Батенко.
Своєю чергою депутат Львівської обласної ради Олег Немчінов зазначив, що у Львівській обласній раді в опозиції можуть перебувати тільки фракції, а не депутатські групи, відповідно до регламенту роботи ЛОР. «Це не політичне утворення, це «клуб людей із спільними інтересами та поглядами», якщо хочете», — зазначив Немчінов, — у нас представники всіх фракцій ЛОР є певним чином при владі чи у облраді, чи у облдержадміністрації, так що наше об’єднання не може бути опозиційним», — додав депутат.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ