Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нова влада хоче працювати в колишньому складі, тому візьме до себе і Щербаня, і Боделана, – Антон Ружицький

«Я ще не чув про повернення в Україну Руслана Боделана, але не виключаю, що він справді міг повернутися», – сказав «Гал-info» народний депутат Антон Ружицький.
„Маємо яскравий приклад повернення зі США Володимира Щербаня, який повернувся в Україну тільки тоді, коли отримав стовідсоткову гарантію, що не буде затриманий чи арештований. Можливо, в процесі довгих судових засідань йому і вдасться довести свою невинність, хоча я в цьому глибоко сумніваюсь”, – зазначив Антон Ружицький.
„Не виключений той факт, що Руслан Боделан, колишній мер Одеси, що знаходиться в міжнародному розшуку, теж може повернутись на Україну в пошуках притулку і захисту у депутатів Партії регіонів і навіть у голови нашого уряду”, – додає Антон Ружицький.
„Існує два моменти – юридичний і політичний. Якщо юридично встановлено факти і склад злочину цих осіб, то, не зважаючи на політичну ситуацію в країні, вони повинні бути притягнуті до кримінальної відповідальності. А політичний аспект можна трактувати так – прийшла нова влада, яка хоче працювати так, як працювала колись, тобто у колишньому складі. А це біда, адже таким чином ми не побудуємо правової  демократичної держави і будемо незрозумілими для всієї Європи”, – зазначає Антон Ружицький.
Як повідомляє газета «Коммерсант-Україна», колишній мер Одеси Руслан Боделан, що знаходиться в міжнародному розшуку, повернувся в Україну. За інформацією газети, Боделан намагався зустрітися з прем'єром Віктором Януковичем, щоб попросити в нього політичної підтримки в тому числі, щоб очолити одеську облорганізацію Партії регіонів. Однак зустріч не відбулася.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ