Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Новак розповів, скільки грошей вкладуть у дорогу Стрий- Знам'янка

На дороги до кінця року заплановані близько 26-27 млрд грн. Це загальна сума на утримання, погашення боргів і будівництво. Про це в інтерв'ю "Українській правді"розповів виконуючий обов'язки керівника Укравтодору Славомір Новак.

"На автодорогу М-12 (Стрий - Тернопіль - Вінниця - Кропивницький - Знам'янка) є 4 мільярди гривень. Роботи заплановані на наступний рік. Ремонт буде на напрямку Львів – Умань – Одеса, а також Миколаїв - Херсон. По-друге, зараз у роботі три міжнародні контракти. Частина М-12, про яку я вже сказав, у Хмельницькій області. Там обсяг фінансування близько 40 мільйонів євро. Обхід Житомира на М-06 – це також 40 мільйонів євро. Там буде бетонна дорога", - сказав Новак.

Також оголосять новий тендер на дорогу Київ - Чернігів. Вартість робіт - понад €100 млн.

"Щодо дороги Гданськ - Одеса, то Польща свою частину вже зробила. Вони побудували автобани до кордону. В Україні теж розпочали роботу. Цього року повністю завершимо ремонт ділянки між Львовом і Тернополем. Вже почали масштабні роботи у Вінницькій, Хмельницькій областях. Далі буде Черкаська. Строк завершення робіт за цим проектом - кінець 2018 року", - говорить виконуючий обов'язки керівника Укравтодору.

До кінця року на 70% зроблять ремонт траси Одеса - Рені.

"Наступного - решту. Можна сказати, що до кінця 2018 року буде повністю завершений ремонт цієї дороги", - додав Славомір Новак.

Виконувач обов'язків голови Укравтодору – поляк Славомір Новак – за липень отримав зарплату в майже 894 тис. грн.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ