Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нове керівництво ДПА України немає зауважень до роботи Львівської податкової – Віталій Хилюк

Голова ДПА у Львівській області Віталій Хилюк повідомив «Гал-info», що брав участь у розширеному засіданні Колегії ДПА України 18 серпня цього року. За його словами під час колегії новим керівництвом ДПА України не було висловлено зауважень щодо роботи Львівської податкової адміністрації. «Львівщина з початку року є серед шести найкращих областей, які з місяця в місяць виконують бюджетний розпис міністерства фінансів про надходження податків до загального фонду державного бюджету. Окрім цього, після завершення засідання Колегії в мене була зустріч з керівництвом ДПА України на котрій було висловлено позицію в підтримці роботи ДПА у Львівській області» - додає Віталій Хилюк.

Що стосується повідомлень у львівських ЗМІ стосовно його можливого звільнення, то Віталій Хилюк зазначив у коментарі «Гал-info», що спокійно реагує на появу таких інформацій. «Жодних підстав для підтвердження таких повідомлень про моє звільнення не має. Тому я  досить спокійно реагую на інформації у ЗМІ у котрих мені пророкують моє звільнення з посади керівника ДПА у Львівській області.»- наголосив у розмові з кореспондентом «Гал-info» Віталій Хилюк.
Варто нагадати, що 18 серпня 2006 року відбулося розширене засідання Колегії ДПА України на котрому голови ДПА ряду областей України написали заяви про звільнення після того, як у їх сторону прозвучали різкі зауваження щодо їх роботи.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ