Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Нове обличчя кордону». Чергові прикордонні підрозділи очікують на енергійних та вмотивованих людей

1 серпня стартує черговий етап проекту «Нове обличчя кордону». Молоді, енергійні та вмотивовані люди, які бажають приєднатися до лав Державної прикордонної служби України, мають можливість заходити на офіційну сторінку Держприкордонслужби, знайомитись з деталями конкурсу та офіційно заявити про свій намір взяти участь у відборі, заповнивши анкету.

Цього разу відбір кандидатів відбуватиметься у прикордонні підрозділи «Пархоменкове», що у Волинській області та «Харків-аеропорт». Крім того, відкрита реєстрація на посади у відділах «Рава-Руська», «Краківець» та ОКПП «Київ». Загалом планується відібрати близько 460 осіб.

Після реєстрації на сайті https://newface.dpsu.gov.ua/, кожному учаснику проекту надійдуть SMS-запрошення із визначеним часом та місцем прибуття для подальшого проходження відбору. Нагадуємо, що електронні анкети кандидатів приймаються та обробляються автоматизованою електронною системою без втручання посадових осіб Держприкордонслужби.

Традиційно конкурс проводиться як серед військовослужбовців Держприкордонслужби – на посади сержантського та офіцерського складу, так і серед цивільної молоді – на посади сержантського складу.

Кожен, хто пройде відбір, гарантовано отримає стабільну, цікаву,  престижну роботу, гідний рівень грошового забезпечення – від 9 тисяч гривень, гарантований соціальний захист, професійну підготовку за міжнародними стандартами і перспективу кар’єрного зростання.

Сучасні відділи прикордонної служби з професійним, креативним, принциповим персоналом, який матиме високий рівень довіри у населення – ось головна ідея «Нового обличчя кордону».

Приєднуйтесь до команди професіоналів. Саме Ви своєю щоденною роботою спроможні стати новою формацією прикордонників та обличчям кордону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ