Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Нові парламентські вибори можуть бути унікальні в новітній історії України - Роман Кошовий

Президент має всі правові підстави розпустити парламент та призначити нові парламентські вибори, підкреслив кореспонденту “Гал-info” голова ЛОГО КВУ  Роман Кошовий.

Якщо Президент призначить нові парламентські вибори – це будуть свого роду унікальні в новітній історії України вибори. Безпрецедентність нових виборів полягатиме не тільки в короткотривалості каденції парламенту п’ятого демократичного скликання, а й у специфіці виборчого процесу. Вперше виборчий процес в Україні, можливо, проходитиме не за новим виборчим законом, а за вже існуючим Законом України „Про вибори народних депутатів України” – зазначив Роман Кошовий. 
Комітет виборців України завжди готовий контролювати процес національних виборів. Всі структурні осередки КВУ по всій Україні готові узяти участь в контролі за ходом виборчої кампанія. У разі повторних виборів, наголосив Роман Кошовий, процес підготовки виборчого процесу значно спроститься, ЦВК не потрібно буде проводити навчально-освітницьку роботу з членами комісій та ще багато процедурних моментів будуть уникатись.  На його думку, зменшаться витрати і на PR-кампанію.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ