Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новобудови на Княгині Ольги, крематорій, торговельний комплекс у Малехові: які рішення прийняв виконком

Сьогодні, 10 грудня, на засіданні виконавчого комітету прийняли низку рішень у сфері містобудування. Зокрема, члени виконкому підтримали 11 проєктів рішень.

Про це інформує пресслужба ЛМР.

Так, ухвалили рішення:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ЛКП «Виробничо-реставраційний комбінат обрядових послуг» комплексу будівлі крематорію зі знесенням існуючих споруд на території Голосківського цвинтаря у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво гр. Рибчаком Я. П. торгівельного комплексу з допоміжними приміщеннями, СТО та мийки самообслуговування на вул. Київській, 5-А у с. Малехів Львівської міської територіальної громади.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво гр. Янчинським В. Т. готелю з вбудованими нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Стрийській, 236 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Євротек Девелопмент» багатофункційного комплексу з підземною автостоянкою і трансформаторною підстанцією на вул. Княгині Ольги, 120 у м. Львові. Будинок 1, 2. Будівля 3.

"Треба бути об’єктивним – йдеться про приватну земельну ділянку, яка є у приватній власності. Люди легітимним чином підготували всю документацію, пройшли містобудівну раду. Ми включали сьогодні на виконком керівника інституту «Містопроект», який дав чітке розуміння, що жодна транспортна розв’язка не має відношення до цього будівництва. Все буде зберігатись та розвиватись. Йдеться про близько 1000 додаткових робочих місць", - прокоментував міський голова Львова Андрій Садовий.

Відтак це та інші винесені рішення, що стосуються багатофункційного комплексу, прийняли із зауваженнями, зокрема, у частині забезпечення належної соціальної інфраструктури, у тому числі медіатеки.

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Євротек Девелопмент» багатофункційного комплексу з підземною автостоянкою і трансформаторною підстанцією на вул. Княгині Ольги, 120 у м. Львові. Будівля 4.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Євротек Девелопмент» багатофункційного комплексу з підземною автостоянкою і трансформаторною підстанцією на вул. Княгині Ольги, 120 у м. Львові. Будинок 5, 6.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Євротек Девелопмент» багатофункційного комплексу з підземною автостоянкою і трансформаторною підстанцією на вул. Княгині Ольги, 120 у м. Львові. Будівля 7. Будинок 8, 9, 10.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Євротек Девелопмент» багатофункційного комплексу з підземною автостоянкою і трансформаторною підстанцією на вул. Княгині Ольги, 120 у м. Львові. Будинок 11, 12.
  • Про внесення змін до наданих управлінням архітектури департаменту містобудування містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки на реконструкцію з розширенням ТзОВ «Технопарк ЛЗТА» будівлі під літерою «А-2» на вул. Ю. Федьковича, 55 за рахунок надбудови і добудови під мультифункційну громадську будівлю з паркінгом від 24.05.2016 № 125.
  • Про внесення змін до містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, затверджених наказом директора департаменту містобудування від 31.07.2013 № 236.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень на нове будівництво на земельній ділянці (кадастровий номер 4610137500:05:004:0507), яка підлягає міні на земельну ділянку (кадастровий номер 4610137500:07:005:0542), для ефективного використання земельного фонду міста з метою розширення території проектованого навчального закладу, влаштування рекреаційної зони озеленення території загального користування на земельній ділянці (кадастровий номер 4610137500:07:005:0542).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ