Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новообрані депутати Турківської міськради затвердили склад виконкому і склад постійних депутатських комісій та призначили секретаря міськради, а от обрання заступника міського голови Турки відклали до наступної сесії

Перше засідання нової міської ради відбулося 11 квітня у Турці — повідомили «Гал-info» в управлінні внутрішньої політики Львівської ОДА. На сесії, зокрема, обговорювалися питання про визнання повноважень міського голови і депутатів міськради, обрання секретаря ради та заступника голови міста, затвердження загальної чисельності апарату міської ради та витрат на їх утримання, утворення постійних комісій та обрання голів комісій, затвердження складу комісій, утворення виконавчого комітету та затвердження персонального складу комітету, а також затвердження регламенту роботи міської ради.
На сесії були оголошені результати виборів міського голови, згідно з якими визнано повноваження міського голови Георгія Брича, який є членом КПУ. Секретарем Турківської міської ради на наступний термін обрано члена НСНУ О.Федчишака. Вибори ж заступника міського голови перенесено на наступну сесію. Затверджено склад постійних комісій міської ради та склад виконавчого комітету, який складається з 11 осіб.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ