Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новообраний студентський мер Львова отримала статус радника міського голови

Новообраний студентський мер Львова Христина Паньків сьогодні приступила до роботи - повідомляє прес-служба Львівської міської ради. У Львівській міській раді відбулися урочистості з нагоди обрання студентського мера, його інавгурації та зустріч зі студентами. Христину Паньків, новообраного студентського мера, привітав міський голова Львова Андрій Садовий. Під час урочистостей Христина Паньків отримала статус радника міського голови.

В своєму зверненні до новообраного студентського мера міський голова Львова наголосив на важливості об’єднання студентства в єдиний рух, побажав цікавих ідей та твердості в прийнятих рішеннях. «На ваші плечі покладається стільки відповідальності, скільки ви самі захочете на себе взяти. Бажаю Вам працювати так, щоб бути задоволеною своєю каденцією. Зі свого боку Львівська міська рада відкрита для проведення стажування студентів, подання нових проектів на дофінансування», - повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, що минулого тижня під час засідання студентської ради Львова шляхом голосування студентським мером було обрано Христину Паньків, студентку V курсу НУ «Львівська політехніка». Вона набрала найбільше голосів серед трьох кандидатур, яких було висунуто на посаду студентського мера.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ