Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новим головою ЛОО УНП став депутат облради Богдан Козак

На десятій позачерговій звітно-виборчій конференції ЛОО УНП обраний новий голова обласної партійної організації, ним став депутат Львівської обласної ради, директор ВАТ «Львівхолод» Богдан Козак. Він відірвався від своїх конкурентів практично втричі (від Лариси Федорів) та вп’ятеро (від Петра Ласійчука).
Кандидатуру Козака висунула Сихівська районна партійна організація УНП. На обласній конференції новий голова ЛОО отримав 150 голосів. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив голова Львівської міської партійної організації УНП Юрій Кужелюк.
Нагадаємо, що десята звітно-виборча конференція ЛОО УНП відбулася четвертого червня. На момент початку конференції у залі було зареєстровано 265 делегатів. Через спробу окремих партійців представляти інтереси своїх колег по парторганізаціях без попереднього делегування районними та міськими конференціями, мандатна комісія визнала недійсним 21 мандат. Таким чином, у голосуванні за голову ЛОО УНП брав участь 271 делегат, більшість для обрання голови обласної організації  мала становити не менше 136 голосів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ