Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Новим головою правління ВАТ «Агрофірма «Провесінь» став Анатолій Супрунюк – Сидір Кізін

Новим головою правління ВАТ «Агрофірма «Провесінь» на позачергових загальних зборах акціонерів, що були проведені в листопаді 2007 року було обрано Анатолія Супрунюка. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив адвокат міноритарних акціонерів, один з акціонерів ВАТ «Агрофірма «Провесінь» Сидір Кізін.
За словами Кізіна, в листопаді 2007 року відбулися легітимні загальні збори акціонерів, участь в яких взяло 60% акціонерів, на яких було прийнято рішення замінити голову правління, звільнивши Івана Півня та призначивши на його місце Анатолія Супрунюка. «Супрунюк є найнятим акціонерами топ-менеджером, який, на нашу думку, здатен вивести підприємство з кризи. Крім того, ми ухвалили рішення на зборах збільшити в два рази зарплати всім працівникам підприємства, за рахунок виведення обороту підприємства з тіні та погасити боргі підприємства, що складають 1,2 млн грн тощо», – зазначив Кізін.
Кізін запевнив що новий керівник не змінюватиме профілю підприємства, і акціонери не вдаватимуться наразі до силового сценарію захоплення підприємства, чекаючи поки Іван Півень самовільно передасть правління новому голові.
Водночас Кізін звинуватив Івана Півня в тому, що за його участі було за безцінь розпродано майно підприємства, зокрема продовольчі ринки «Провесінь» на вул. Кн.Ольги та вул. Личаківській. Крім того, Кізін звинувачує Півня в тому, що останній занижує обороти підприємства, тим самим ухиляючись від сплати податків і від підняття зарплат працівникам, а також скуповує за безцінь акції підприємства у його працівників.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ