Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новим львівським сміттєзвалищем хочуть «ощасливити» Кам`янка-Бузький район

Львівська міська рада планує відкрити нове міське сміттєзвалище у Кам`янка-Бузькому районі, разом зі сміттєпереробним заводом. Про це повідомила директор департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Наталія Павлюк. Проте, керівництво району з такими планами не погоджується.

Термін експлуатації Грибовицького сміттєзвалища закінчився кілька років тому, однак на нього продовжують вивозити сміття. Громада села Грибовичі обіцяє у квітні перекрити дорогу на об’єкт, якщо влада його не закриє. Однак, закриття сміттєзвалища неможливе до тих пір, поки не буде знайдено нове місце під смітник

«Зараз ми працюємо над тим, щоб виділити нову земельну ділянку. Мова йде про Кам`янко-Бузький район. Але наразі це тільки плани», - каже Наталія Павлюк

Натомість в коментарі Гал-інфо голова Кам`янка-Бузької районної адміністрації Петро Замула зазначив, що про такі плани не знає.

«Ніяких перемовин з ЛМР щодо відкриття полігону або виділення земельної ділянки для сміттєпереробного заводу у Кам`янка-Бузькому районі ми не ведемо. Можливо, переговори йшли раніше, але ніяких офіційних документів нам не надсилали. І взагалі, район наразі не готовий виділити земельну ділянку ні для сміттєпереробного заводу, ні для нового полігону для сміття», - сказав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ