Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новина про нагородження Затуліна орденом «За відродження України» I ступеня розсмішила Кендзьора

«Почувши про те, що перший віце-прем’єр Микола Азаров 5 грудня нагородив депутата Держдуми Росії Костянтина Затуліна, якому заборонено в‘їзд в Україну, орденом «За відродження України» I ступеня, я почав реготати, схопившись за живіт. Ця новина навіть не анекдот, а щось із політичного задзеркалля. Той факт, що Азаров нагородив Затуліна, лютого ненависника України, який стоїть на першому місці у переліку українофобів, говорить тільки про те, що сьогоднішня урядова команда – це тимчасова, сезонна бригада, яка виконує тимчасові завдання Кремля, для того, щоб за той час, що вони перебуватимуть при владі, якомога більше зруйнувати українську державу і нашкодити Україні. Іншого пояснення просто бути не може», – про це в коментарі «Гал-info» сказав народний депутат Ярослав Кендзьор.

«Служба безпеки України прийняла рішення, яке затвердив апеляційний суд Києва, про персону нон-грата, про заборону в‘їзду Костянтина Затуліна на територію України. Проте наша СБУ знову великодушно йому дозволила одноразовий в‘їзд в Україну. Таке явище можна спостерігати тільки в нас. Це і є нашою найбільшою проблемою», –  додає Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, що перший віце-прем‘єр Микола Азаров 5 грудня вручив депутату Держдуми Росії Костянтину Затуліну, якому заборонено в’їжджати в Україну, орден «За відродження України» I ступеня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ