Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий директор Львівського Палацу мистецтв радий, що його призначення помітили

Усі незадоволені станом роботи Палацу мистецтв можуть долучитися до його розвитку - про це сьогодні в коментарі „Гал-info” сказав в. о. директора Палацу мистецтв Юрій Гнатковський у відповідь на заяву інтелігенції Львова та області про невдалу організацію вечора пам’яті Степана Бандери у Львівському оперному театрі.
„Завжди є люди, які задоволені і які незадоволені, які бояться ламати старі традиції і які прагнуть змін. Я радий, що зміна керівництва Палацу мистецтв не пройшла непоміченою. Люди, що якимось чином незадоволені можуть долучатися до його розвитку”, - сказав Юрій Гнатковський.
Нагадаємо, що львівська інтелігенція обурена тим, як новий директор Львівського палацу мистецтв Юрій Гнатковський організував вечір пам’яті Степана Бандери, і вимагає з’ясування всіх обставин зміни керівництва установи. Відповідне звернення від інтелігенції Львова сьогодні на сесії Львівської облради зачитав депутат ЛОР від ВО «Свобода» Ярослав Кравченко. У зверненні також зазначено, що новий директор не виявив розуміння традицій Львова і Львівщини.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ