Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Новий гендиректор Nestle пообіцяв збільшення обсягів виробництва та застосування сучасних технологій на „Світочі”

18 травня відбулася зустріч в.о. першого заступника голови облдержадміністрації Валерія П’ятака з новопризначеним генеральним директором компанії “Нестле Україна”  Бруно Лє Сіклє. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

На зустрічі було обговорено питання співпраці Львівської області з компанією “Нестле”, зокрема ряд спільних проектів буде реалізовано в процесі підготовки та проведення VІ Міжнародного Економічного форуму “Україна-ЄС”.
Бруно Лє Сіклє запевнив керівництво облдержадміністрації, що діяльність очолюваної ним компанії буде і надалі активно розвиватися, будуть залучатися інвестиції на розвиток кондитерської фабрики “Світоч”, збільшення обсягів виробництва, застосування сучасних технологій у виробництві продукції, запровадження європейських стандартів управління та виробництва.
У 1998 році швейцарська компанія Nestle купила контрольний пакет ЗАТ „Світоч”. Починаючи з 1998 року, компанією внесено понад 200 млн грн у розвиток та модернізацію ЗАТ „Львівська кондитерська фабрика „Світоч”. Це дозволило модернізувати виробництво, вийти на якісно новий рівень випуску продукції, освоїти нові ринки збуту.
„Світоч” випускає понад 140 видів кондитерської продукції як під власною торговою маркою, так і Nestle. За 2004 рік підприємство впровадило у виробництво 29 нових видів продукції. У 2004 році дохід від реалізації у компанії зріс на 34,5% і склав 538 млн. гривень

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ