Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новий голова НКРЕКП раніше працював менеджером Roshen

Новий голова НКРЕКП раніше працював менеджером Roshen, 24-річний чиновник ніколи не був причетний до сфери енергетики. - LB.ua

Тимчасово виконуючий обов'язки Голови Національної комісії, що здійснює регулювання у сфері енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) Дмитро Вовк до останнього часу працював менеджером кондитерської корпорації Roshen.

Таку інформацію вказано на його сторінці в соціальній мережі Linkedin, пише Forbes.

Судячи з біографії новопризначеного 24-річного чиновника, він ніколи не був причетний до сфери енергетики. Його останнім місцем роботи вказана Російська Федерація, місто Москва, посада - національний менеджер Кондитерської корпорації Roshen.

Напрямками своєї діяльності Вовк назвав "відносини з провідними роздрібними мережами, маркетинг і мерчандайзингова підтримка провідних роздрібних мереж, аналіз динаміки продажів, підтримка департаменту маркетингу при формуванні цін на продукцію".

У корпорації Roshen 24-річний Вовк працював з березня 2013 року. До цього часу нинішній керівник державного регулятора української енергетики з 2009 року працював помічником віце-президента з корпоративних фінансів компанії Інвестиційний капітал Україна (ICU). Ця компанія належить нинішній голові НБУ Валерії Гонтаревій, у ній також раніше працював нинішній міністр енергетики та колишній голова НКРЕКП Володимир Демчишин.

Профільної енергетичної освіти у нинішнього т.в.о. голови НКРЕКУ немає - серед своїх професійних навичок він вказав лише "Корпоративні фінанси, бізнес-стратегії, фінансове моделювання, фінансовий аналіз, агробізнес, роздрібну торгівлю".

Як повідомили в НКРЕКП, з моменту призначення нового т.в.о. голови комісія провела три засідання. Дмитро Вовк був присутній тільки на одному, при цьому не вів засідання. Наступне засідання НКРЕКП відбудеться завтра, 15 січня.

Нагадаємо, нового тимчасово виконуючого обов'язки голови НКРЕКП Дмитра Вовка було призначено на цю посаду 30 грудня 2014 року Указом Президента України №969/2014.

Згідно з пропозиціями Енергетичного співтовариства, голова і члени Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики, мають обиратися на основі публічного конкурсу.

Lb.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ