Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новий громадський рух, який відстоюватиме ідеали Майдану, очолить Микола Катеринчук або ж Тарас Стецьків - Кость Бондаренко

„Щодо створення нової політичної сили, яка вже з вересня повинна створитись, мені відомо, що, швидше за все, туди увійдуть представники „Пори”, ПРП, партії „Віче”, УНП, БЮТ”, – прокоментував „Гал-info” політолог Кость Бондаренко.

„Цей швидше за все громадський, а не політичний рух повинен об’єднати  політичні сили навколо ідеалів Помаранчевої революції. Про його створення активно почали говорити одразу після завершення парламентських виборів.  Новий рух, на мою думку, буде активно діяти на трьох принципах, а саме: перше – це відданість ідеалам Майдану, друге - надання більшого права громадам і третє - незворотній європейський курс держави. Із самого початку цей новий громадянський рух створювався „під Луценка”, але в світлі останніх подій швидше за все він відійде від нього”, – зазначив Кость Бондаренко.
На думку політолога, цей громадський рух, який відстоюватиме ідеали Майдану, очолить Микола Катеринчук або ж Тарас Стецьків – наголосив Кость Бондаренко.
Нагадаємо, що вчора, 7 серпня, в коментарі „Гал-info” Тарас Стецьків закликав помаранчевих виборців не впадати в депресію, бо з початком осені виникне новий громадянський рух, який захистить їхні права.  

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ