Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новий керівник ДФС Львівщини обіцяє звільнити усіх своїх заступників

1/3
Переможець конкурсу на заміщення посади начальника ГУДФС Львівщини Ігор Кондро сьогодні, 7 серпня, під час зустрічі з активістами та головою Львівської ОДА Олегом Синюткою пообіцяв звільнити усіх своїх заступників.

Як зазначила голова правління «Варта700» Наталія Шелестак, найбільше наразі активістів цікавить питання подальшого перебування на своїх посадах скандальних заступників керівника ДФС Львівщини.

«Питання першого заступника Дідика, який на посаді більше року і, на жаль, проявив себе не з найкращої сторони», - сказала вона.

Ігор Кондро відповів, що одразу після свого призначення на посаду він за два тижні створить кадрову комісію.

«В перший день роботи я запропоную їм написати добровільні заяви на звільнення з посад. Думаю, що отримаю відмову, але у разі цього я поставлю питання перед керівництвом ДФСУ про проведення комплексної перевірки, за результатами якої і прийматиму кадрові рішення», - сказав він.

За його словами, перевірка необхідна у будь-якому випадку.

«Наскільки мені відомо, більше як два роки не було перевірки. Коли була остання, я не знаю. Роботу заступників оцінять фахівці, а всі матеріали ми передамо у відповідні органи», - сказав Кондро.

Наталія Шелестак змусила його пообіцяти, що він не продовжить, в разі чого, відпустку Дідику. Кондро пообіцяв, що такої санкції він не дасть.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ