Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий начальник обласної міліції розкритикував роботу управлінь по боротьбі з оргзлочинністю та незаконним обігом наркотиків

Новий начальник ГУ МВС України у Львівській області Василь Пісний незадоволений роботою Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків і готовий звільнити весь керівний склад цього управління. Про це Василь Пісний заявив сьогодні під час прес-конференції.
Його також не задовільняє робота Управління по боротьбі з організованою злочинністю. За його словами, протягом року це управління виявило лише чотири факти отримання хабарів, а тому «таке управління немає права на існування».
«Я хочу, щоб це управління працювало як це має бути, і ті резонансні вбивства і злочини на Львівщині були розкриті», — наголосив Василь Пісний.
Щодо ситуації на Львівщині з обігом наркотиків, то генерал зауважив: «Я знаю цю ситуацію зсередини. На жаль, Львівська область є транзитом і належить до міжнародного каналу обігу наркотиків. Наркотики везуть через Львівщину, оскільки вона є на кордоні з Польщею».
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ