Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новий начальник УМВСУ на Львівській залізниці Іван Струк боротиметься насамперед з економічною злочинністю

Вчора, 29 березня, у Львові відбулося представлення нового начальника УМВСУ на Львівській залізниці Івана Струка.

 

Представив головного міліціонера Львівської залізниці заступник міністра внутрішніх справ Василь Фаринник. Як зазначив заступник міністра МВС, він був незадоволений роботою попереднього керівництва УМВСУ на Львівській залізниці щодо профілактики і боротьби насамперед із економічною злочинністю.

 

Водночас прокурор Львівщини Олексій Баганець зазначив, що схвалює зміну керівника залізничної міліції, оскільки попередній начальник УМВСУ на Львівській залізниці за 2 роки роботи не викрив жодного факту корупції, дачі хабара. Як зізнався Баганець, він не відчував різниці між тим, коли колишнє керівництво залізничної міліції працювало, а коли було у відпустці.

 

Заступник міністра МВС Василь Фаринник заявив, що одним із основних напрямків роботи нового начальника УМВСУ на Львівській залізниці має бути розкриття фактів розкрадання державного бюджету. Однак, конкретних випадків заступник міністра назвати не зміг, повідомивши, що КРУ та Рахункова палата повідомили про численні факти розкрадання державних коштів.

 

У свою чергу Іван Струк, який раніше очолював УМВСУ в Івано-Франківській області, заявив, що виконає поставлені перед ним завдання.    

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ