Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий навчальний рік Львів розпочне Фестивалем „Рокотека”

1 вересня 2006 року у Палаці спорту „Україна” відбудеться XI Фестиваль „Рокотека”, організатори якого дають можливість виступити на сцені Фестивалю як відомим рок-гуртам, так і молодим, що потребують підтримки з боку подібних акцій. Про це сьогодні, 22 серпня 2006 року, під час прес-конференції повідомив Президент Фестивалю Богдан Дзюнько.
 За його словами, особливістю цьогорічного Фестивалю є участь у ньому шведського гурту „Lake of Tears”, який вперше світове турне розпочинає саме з нашого міста.
 Серед інших учасників цьогорічної „Рокотеки” — гурт White — київський гурт, який відзначається неприв’язаністю до конкретного стилю музики, а є представником покоління українських експериментаторів у тяжкій альтернативній музиці; також — „гаряча п’ятірка рок-груп”, до якої увійдуть молоді рок-команди України. 
 Музичний фестиваль „Рокотека” створений у 1995 році як один із низки заходів, що проводилось щорічно під час святкування Дня міста Львова. „Рокотека” відома як один з небагатьох українських фестивалів, де можуть спробувати себе на сцені молоді і маловідомі колективи. У цьому фестивалі свого часу взяли участь більше 100 українських та закордонних команд: „ВВ”, „Плач Єремії”, „Мертвий півень”, „Реактор”, „Базука-Бенд”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ