Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий навчальний рік принесе учням ЗОШ №45 комп’ютеризовану бібліотеку

Загальноосвітня середня школа № 45, що на вул. Науковій, 33 у м.Львові, з 1 вересня цього року матиме комп’ютеризовану бібліотеку, — про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
«Зараз ми проводимо капітальну реконструкцію нашої бібліотеки, — розповів директор ЗСШ № 45 Володимир Кравченко. — У ній буде встановлено 5 комп’ютерів і телевізор, обладнаний сателітарною антеною». За його словами, у новій бібліотеці будуть і найрізноманітніші електронні носії із художніми творами, енциклопедичними та музичними матеріалами. Під’єднають комп’ютери і до всесвітньої мережі Інтернет.
«Ми робимо це тому, що наші учні повинні мати доступ не лише до понад 30 тисяч книжок, які має наша бібліотека, а й до оперативної інформації з усього світу», — зазначив Володимир Кравченко.
До речі, як повідомили у відділі освіти Франківської райадміністрації, нещодавно його спеціалісти провели перевірку ремонту, який проводили у ЗСШ № 45, і виявили, що роботи виконано на високому рівні. Там відремонтовано покрівлю, усі класи та коридори.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ