Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Новий поворот у транспортній реформі: чекайти листи щастя від Садового

Як зазначив сьогодні (11 січня) міський голова Львова Андрій Садовий, протягом місяця будуть розроблені додаткові інформаційні матеріали щодо нової транспортної схеми, які кожен львів’янин отримає на поштову скриньку. Також будуть організовані зустрічі управління транспорту та зв’язку з мешканцями. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

«Транспортна реформа стосується кожного мешканця. Досі таких реформ не було. Наше завдання – якнайшвидше вирішити негативні моменти. Є кілька проблем: недостатня кількість великих автобусів на радіальних маршрутах, порушення графіків руху. Коли оголошувались тендери, перевізники гарантували необхідну кількість транспорту. На жаль, гарантії і реальність відрізняються. Перевізники мають час. Я переконаний, що ситуація буде виправлена.

Домовлено, що будуть виготовлені додаткові інформаційні матеріали, і у поштову скриньку кожна львівська сім’я отримає інформацію. Буде необхідна кількість зустрічей керівництва управління транспорту з мешканцями», - зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ