Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новий прокурор області ще не має інформації про земельні афери на Львівщині, але каже, що такі справи будуть пріоритетними для нього

Новий прокурор Львівської області ще не має інформації щодо земельних афер з АЗС на території Львова, продажем Брюховецьких лісів та території складів зі зброєю, однак обіцяє впритул зайнятися цими справами, щойно до нього надійдуть відповідні звернення. Про це Олексій Баганець повідомив у коментарі „Гал-info”. „Генеральний прокурор та Президент вважають земельні справи пріоритетними, тому що земля – наше основне багатство”, – наголосив прокурор.
Він також повідомив, що у вівторок особисто зустрінеться з працівниками агрофірми „Провесінь”, які сьогодні пікетували будівлю обласної прокуратури, аби отримати інформацію щодо ситуації довкола фірми.
Нагадаємо, що сьогодні під час прес-конференції депутат Львівської міської ради Віра Лясковська повідомила, що представників постійної депутатської комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою Львівської міської ради зустрінуться з новопризначеним прокурором Львівської області Олексієм Баганцем. За словами Лясковської, депутати мають намір обговорити з прокурором Львівської області Олексієм Баганцем справи виділення 15-ти земельних ділянок під АЗС на території Львова, Брюховецьких лісів та продажу близько двох місяців тому за 240 тисяч гривень військових складів у Брюховичах, „разом із зброєю”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ