Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Новий прискорений поїзд «Київський експрес» прибув зі свого першого рейсу з Києва до Львова

Щойно з першого рейсу з Києва до Львова прибув новий прискорений поїзд № 169/170 «Київський експрес», — повідомила «Гал-info» прес-секретар Львівської залізниці Лілія Криницька. За її словами наразі ще не підрахували кількості пасажирів, які скористалися цим потягом.
 Як повідомляє прес-служба Укрзалізниці, швидкісний експрес довезе пасажирів із Києва до Львова за 6 годин 20 хвилин. Вартість квитка на цей потяг 57 грн. 98 коп.
«Київський експрес» має п’ять вагонів першого класу та один вагон-буфет. Загальна кількість місць для перевезення пасажирів – 320. Всі вагони потяга обладнані комфортабельними м’якими кріслами, потужними кондиціонерами, всередині вмонтовані сучасні двокамерні вікна, додана зовнішня сходинка для зручної посадки пасажирів на низьких платформах, є електробойлери для підігріву води, холодильники та мікрохвильові печі.
 Відправлення поїзда зі Львова о 6:10, прибуття до Києва – о 12:37. Загальний час у дорозі – 6 год. 16 хв. Відправлення з Києва – о 17:11:, прибуття до Львова – о 23:25; час у дорозі – 6 год. 14 хв. Поїзд №169/170 курсуватиме шість разів на тиждень.
Сьогодні вранці «Київський експрес» урочисто вирушив з Київського центральному вокзалу до Львова.  На урочистій події були присутні Віце-прем’єр-міністр України, Міністр будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України Володимир Рибак, Міністр транспорту та зв’язку України Микола Рудьковський, Голова Київської міської державної адміністрації Леонід Черновецький, а також Генеральний директор «Укрзалізниці» Володимир Козак.
         «Для того, щоб виконати цю програму було витрачено біля 100 мільйонів гривень. Не дивлячись на те, що пасажирські перевезення у нас збиткові, ми пішли на ці затрати, щоб організувати сервіс для пасажирів, щоб вони в наших поїздах почували себе комфортно», - зазначив під час відправлення потягу Гендиректор  «Укрзалізниці» Микола Козак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ