Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Новий секс-символ в українській політиці

Нова радниця міністра економіки "позмагалася" з Анджеліною Джолі, - ТаблоID.

Днями міністр економіки Айварас Абромавичус обрав собі рідницю – громадянку Естонії Яніку Мірило, яка має українське коріння. Це призначення викликало неабиякий резонанс.

Вона є виконавчим директором Асоціації міжнародних інвесторів UVCA, експертом Агентства електронного уряду України, членом ради директорів UАngel та радником Голови комітету закордонних справ Парламенту Естонії.

Крім всього, Яніка має яскраву зовнішність кінозірки, яку не приховує під невиразними діловими костюмами, а навпаки підкреслює високими підборами, мереживними тісними сукнями та мейкапом.

У мережі одразу кинулися обговорювати не професійні здобутки жінки, а її зовнішність. Певно, це пов'язано з тим, що зазвичай в українському Кабміні зовсім інший контингент, тож яскрава Яніка стала своєрідним "шоком" у порівнянні з минулими радниками міністрів.

Новоспечена радниця Абромавичуса має пухкі губи (від природи?) та спокусливий погляд.

З фігурою у жіночки теж все гаразд, і вона це постійно демонструє

На сторінці радниці у Facebook можна знайти багато цікавих світлин, зокрема, з чоловіком та сином, а також з ножем і гітарою.






Попри іноземне громадянство, Мірило наполягає на тому, що її батько – українець, а сама вона чудово знає українську та любить країну, у якій зараз працює. Про це свідчать фото у вишиванці, у майці з тризубом та аватарка з освідченням у коханні до України.


"Ну і щодо іноземки - мій батько українець (з Кам'янець-Подільського), одна з моїх рідних домашніх мов - українська", - написала Яніка у мережі.



Після свого призначення Мірило змінила аватарку - тепер її сторінка у Facebook виглядає так.


До слова, Мірило відповідатиме за напрям залучення інвестицій, поліпшення інвестиційного та бізнес-клімату, координації міжнародних програм і розробку рішень електронного уряду.



Судячи з численних фото, Яніка не байдужа до підборів, жіночних суконь та хутра.



Цього разу досить сміливі фото Яніки порівняли зі схожим фотосетом голлівудської кінозірки Анджеліни Джолі.






Фото з фан-сайту Анджеліни Джолі та з соцмережі

ТаблоID


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ