Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НРУ підготував свою угоду про координацію діяльності з БЮТ – Ярослав Кендзьор

„Народний рух України підготував свою угоду про координацію діяльності з БЮТ в складі фракції „Наша Україна”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат, голова ЛОО НРУ Ярослав Кендзьор.
 
„НРУ був поінформований про наміри фракції „Наша Україна” підписати заяву про спільну опозиційну діяльність у парламенті з БЮТом, оскільки з цього приводу засідала депутатська група. Однак на засіданні фракції не розглядався зміст цієї заяви і тому депутати не змогли внести свої корективи”, – зазначив народний депутат.
За його словами, саме тому, що зміст заяви не був попередньо узгоджений і виникли протиріччя всередині фракції „Наша Україна”.
„Я переконаний, що в Народного руху України ніколи не вийде спільної співпраці з БЮТом, оскільки ми повністю різні політичні сили по своїй ідеологічній структурі і ми маємо різні погляди на дуже багато політичних процесів, які сьогодні відбуваються в Україні. Однак ми зможемо координувати свою діяльність з Блоком Юлії Тимошенко”, – додав Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, що вчора ввечері, 5 лютого, глава фракції «Наша Україна» В’ячеслав Кириленко і лідерка БЮТ Юлія Тимошенко підписали заяву про спільну опозиційну діяльність у Верховній Раді.         
Водночас сьогодні в кулуарах парламенту нашоукраїнець Павло Жебрівський заявив, що частина фракції „Наша Україна” не підтримує рішення лідера фракції В'ячеслава Кириленка стосовно спільної опозиційної діяльності в парламенті.
Нагадаємо, що лідер фракції „Наша Україна” В'ячеслав Кириленко стверджує, що рішення про підписання спільної заяви з БЮТ про спільну опозиційну діяльність було ухвалено за згодою усіх керівників тих політичних сил, які входять до складу „Нашої України”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ