Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НРУ та УНП хочуть запропонувати українцям праву альтернативу – Юрій Костенко

„Об‘єднання двох найбільших у національно-демократичному русі партій – Української народної партії та Народного руху України – це перший крок до формування української правиці. Цією декларацією ми не просто черговий раз будемо звертатися до наших колег з інших правих партій, а  започаткуємо конкретну роботу двох наших партій”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив голова Української народної партії Юрій Костенко.

 За словами Юрія Костенка, початком цієї роботи стане узгодження всіх політичних планів обох партій, координація діяльності депутатських фракцій в органах самоврядування. Буде створена спільна рада НРУ та УНП, яка щомісяця засідатиме і визначатиме плани політичної роботи.
„Також ми організовуватимемо конкретні акції, якими ми покажемо виборцям, що таке права альтернатива і що ми хочемо змінити в українській державній політиці. Ми хочемо запропонувати суспільству праву альтернативу, яка би дала високий рівень життя”, – зазначив голова УНП.
Нагадаємо, що голова Народного руху України Борис Тарасюк і голова Української народної партії Юрій Костенко 20 грудня підписали Декларацію про відновлення організаційної єдності НРУ та УНП та об’єднання всіх національно-демократичних сил України.
Зокрема, у цьому документі йдеться про те, що партії домовилися утворити Раду НРУ-УНП в складі 12 осіб від кожної партії, рішення якої приймаються консенсусом; затвердили і підписали положення про Раду НРУ-УНП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ