Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НСНУ бере участь у переговорах щодо об’єднання проукраїнських сил – Петро Олійник

«Наша політична сила справді веде переговори про створення Конфедерації політичних партій «Європейська Україна», – повідомив «Гал-info» голова ЛОО НСНУ Петро Олійник.
 
За його словами, дана конфедерація потрібна для об’єднання національно-демократичних партій в одну політичну силу.
«Досвід показує, що для ефективності потрібно діяти разом, тому об’єднання політичних сил проукраїнського спрямування є на часі. Це дасть можливість протидії монополії єдиної політичної сили, яка захопила владу у державі», – сказав Петро Олійник.
Голова ЛОО НСНУ також висловив переконання, що «єдина політична сила діятиме у форматі встановлення європейських цінностей політики в Україні». «Остаточне рішення по цьому питанню буде прийнято на Президії партії, проте вже зараз можу стверджувати, що Народний Союз «Наша Україна» бере участь в обговоренні створення Конфедерації політичних партій «Європейська Україна», – зазначив Петро Олійник.
Нагадаємо, як вже повідомляло «Гал-info», вчора, 25 січня, лідер УНП Юрій Костенко повідомив журналістам, що низка політичних партій, зокрема "Народний Союз „Наша Україна", Громадянська партія "Пора", Конгрес Українських Націоналістів, Народний Рух України, Народно-демократична партія, Партія промисловців і підприємців, партія "Християнсько-демократичний союз", УНП, УРП "Собор" ведуть переговори про створення Конфедерації політичних партій "Європейська Україна".
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ