Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НСНУ, думаю, не буде протидіяти висуненню Василя Куйбіди єдиним кандидатом на міського голову від „Нашої України” — Ярослав Кендзьор

Василь Куйбіда стане єдиним висуванцем від „Нашої України” на міського голову Львова, і НСНУ не буде протидіяти цьому — запевнив «Гал-info» голова ЛОО Народного Руху України Ярослав Кендзьор. Перешкодити висуненню Василя Куйбіди, за його словами, НСНУ зможе лише в тому випадку, якщо застосує нечесні правила гри стосовно своїх партнерів по блоку. Щоправда, Ярослав Кендзьор переконаний, що обласне та міське керівництво Народного Союзу все-таки чесно визнає свою поразку і жодним чином не впливатиме на позицію інших учасників блоку з цього питання.
«Політрада „Нашої України” сьогодні прийняла рішення рекомендувати єдиним кандидатом від блоку на міського голову Львова Василя Куйбіду. За підтримку заступника голови НРУ проголосувало п’ять представників від політичних партій, які входять в „Нашу Україну” і лише представник від Народного Союзу Роман Зварич був проти. Проте за такого фактично одноголосся його голос не мав жодного значення, — прокоментував Ярослав Кендзьор. — Звичайно, рішення політради блоку носить рекомендаційний характер, але, я думаю, що це цілком логічно, коли голови партій на місцях прислухаються до рекомендацій своїх центральних органів. Думаю, що сюрпризів бути не мало б».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ