Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НСНУ має дати політичну оцінку конференції НУ, на якій голосували за висуванця від партії на міського голову Львова, — Андрій Садовий

Андрій Садовий вважає, що Народний Союз „Наша Україна” повинен дати політичну оцінку голосуванню за єдиного кандидата на міського голову Львова від „Нашої України”, яке відбулося 4 лютого під час міської блокової конференції, — про це лідер ГО «Самопоміч» заявив сьогодні, 6 лютого, під час прес-конференції. Щоправда, якою саме має бути оцінка конференції Народним Союзом лідер ГО «Самопоміч» не повідомив.
За словами Андія Садового, його найбільше обурило те, що йому як кандидату на підтримку блоку на виборах не дозволили бути присутнім на міжпартійній блоковій конференції.
 «Я не знаю жодного схожого випадку, коли б на конференції розглядалося питання про підтримку політичною силою кандидата на міського голову, а самих претендентів не запросили, — зазначив Андрій Садовий, відповідаючи на запитання «Гал-info» . — Навіть якщо це було десять осіб, всіх їх мали запросити, ці люди мали б виступити перед делегатами конференції і донести до них свою думку. Так, як робилося ж, — це, на мою думку, просто підкилимна гра».
Як повідомив Андрій Садовий, учора, 5 лютого, від подав документи до Територіальної виборчої комісії і отримав підписний лист на збір підписів за свою кандидатуру на посаду міського голови Львова.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ