Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НСНУ отримав 56% місць у виборчому списку Блоку Ющенка до обласної ради

56% місць у виборчому списку Блоку Ющенка до Львівської обласної ради, згідно з домовленостями між учасниками блоку, отримав Народний Союз „Наша Україна”, — повідомив сьогодні, 20 січня, під час обласної конференції НСНУ голова ЛОО партії Петро Олійник.

Крім цього, 25% місць у списку до облради отримав Народний Рух України, 10% — Конгрес Українських Націоналістів, 5% — Християнсько-Демократичний Союз і по 2% кандидатів в обласні депутати у виборчому списку „Нашої України” отримає Партія промисловців і підприємців України та УРП „Собор”.
Блок Ющенка „Наша Україна” затверджуватиме своїх кандидатів до обласної ради на міжпартійній блоковій конференції, яка відбудеться 22 січня.
Своїх кандидатів в обласні депутати НСНУ затвердив сьогодні, 20 січня, під час обласної конференції партії. Народний Союз запропонував 65 претендентів на включення у списки Блоку Ющенка до облради. Спершу список складався з 72 кандидатів, однак під час конференції сім осіб відмовилися балотуватися до обласної ради. Серед них, зокрема, голова Дрогобицької РДА Микола Кравець, який отримав 55-те місце у списку та депутат Яворівської райради, адвокат Віталій Домашовець, який був 65-м у виборчому списку.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ