Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

НСТУ оголошує додатковий конкурсний відбір на посади регіональних менеджерів

Публічне акціонерне товариство "Національна суспільна телерадіокомпанія України" оголошує повторний відбір на посади менеджерів філій Суспільного у чотирьох регіонах, де конкурс не відбувся раніше. Відповідне рішення було ухвалене правлінням ПАТ "НСТУ" під час засідання, яке відбулося 27 квітня 2018 року.

Прийом документів від кандидатів триватиме з 10 до 23 травня 2018 року.

Конкурсний відбір на посаду менеджера оголошено для 4 філій Суспільного:

  • "Дніпровська регіональна дирекція",
  • "Закарпатська регіональна дирекція",
  • "Львівська регіональна дирекція",
  • "Херсонська регіональна дирекція "Скіфія".

Попередній документарний відбір претендентів здійснюватиме департамент управління персоналом ПАТ "НСТУ". Наступним етапом відбору стане співбесіда з конкурсною комісією, до якої входять члени та голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України.

Основні вимоги до претендентів на посади менеджерів, короткий опис функціональних обов’язків, а також перелік необхідних для участі в конкурсі документів можна переглянути за посиланнями:

  • Положення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України"
  • Супровідний лист
  • Згода на обробку персональних даних


Документи для участі в конкурсі можна подати з 10 до 23 травня 2018 року за адресою: м. Київ, вул. Мельникова, 42 (у письмовому вигляді) та скановані копії – на електронну скриньку [email protected].

За додатковою інформацією звертайтеся за телефонами: (044) 481-46-03 та (044) 481-08-87.

Нагадаємо, вперше в історії компанії керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть взяти усі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.

За підсумками двох хвиль відбору, у листопаді 2017 року та у січні 2018-го, у більшості регіонів уже обрані менеджери і продюсери. У тих регіонах, де конкурс не відбувся, призначили тимчасових виконувачів обов’язків. Саме для цих філій зараз оголошено повторний конкурс.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ