Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

НСТУ, в якої немає грошей на трансляцію, в серпні роздала 2,4 млн грн премій

НСТУ, в якої немає грошей на трансляцію, в серпні роздала 2,4 млн грн премій. Інформація про премії опублікована на офіційному сайті НСТУ.

Як зазначено в офіційному повідомленні НСТУ, у серпні 2018 року на виконання підпункту 5.3. "Порядку преміювання працівників публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" (додаток 1 до Колективного договору публічного акціонерного товариства "Національна суспільна телерадіокомпанія України" на 2018-2023 роки) за рахунок економії грошових коштів, а також грошових коштів, отриманих від господарської діяльності ПАТ "НСТУ", 2 400 705 грн 14 коп. направлено на преміювання працівників ПАТ "НСТУ".

Нагадаємо, концерн радіомовлення, радіозв’язку та телебачення (Концерн РРТ), що надає послуги трансляції телевізійного сигналу Національній суспільній телерадіокомпанії України повідомив НСТУ про припинення аналогової трансляції телепрограм каналу UA: ПЕРШИЙ з 6:27 ранку, 25 вересня 2018 року.

Про це йдеться в офіційному листі Концерну РРТ, що був направлений до ПАТ "НСТУ" 24 вересня 2018 року. У цьому ж листі Концерн РРТ повідомив, що заборгованість НСТУ за отримані послуги з трансляції телепрограм становить майже 69,4 млн грн.

У Львові за борги вимкнули мовлення телеканалу UA:Перший

Як зазначили в ПАТ "НСТУ", наразі правління змушене констатувати небажання влади профінансувати суспільне мовлення, що спричинило призупинення аналогової трансляції телеканалу UA: ПЕРШИЙ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ