Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НУ – НС не має наміру переглядати текст угоди про створення коаліції із БЮТ — Ксенія Ляпіна

Блок НУ-НС не має наміру переглядати текст угоди про створення коаліції з БЮТ, — повідомила у коментарі «Гал-info» кандидат у народні депутати України від НУ — НС, № 8 виборчого списку Ксенія Ляпіна.
 «Будь-яке обговорення вчора на засіданні політради блоку НУ-НС не означає жодної ревізії принципових угод про створення коаліції. Сьогодні офіційну нашу позицію оприлюднив лідер В’ячеслав Кириленко», — зазначила вона.
Нагадаємо, як повідомляло «Гал-info», на вчорашньому засіданні політради блоку «Наша Україна — Народна самооборона» було підтримано пропозиції УРП «Собор» до коаліційної угоди про створення демократичної коаліції із Блоком Юлії Тимошенко.
УРП «Собор» має ряд зауважень до проекту коаліційної угоди між блоком «Наша Україна - Народна самооборона» та БЮТ. Ці зауваження були затверджені центральним проводом партії. За словами Анатолія Матвієнка, зауваження стосуються вертикалі вищих органів державної влади, повернення заощаджень вкладників «Ощадбанку» УРСР, української армії та імперативного мандату.
 
 
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ