Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НУНС «дозріла» до коаліції з Регіонами – Єхануров

Більшість фракції блоку «Наша Україна-Народна самооборона» готова вступити в коаліцію з Партією регіонів, пише «gazeta.ua», посилаючись на слова голови Київської організації «Нашої України» Юрія Єханурова.

 

«У даний момент я почав більш інтенсивно розмовляти з нашими депутатами. У мене складається враження, що ми могли б сьогодні домовитися, щоб фракція увійшла до коаліції. Більшість вже зріє. У них прийшло розуміння помилок. Тому що коли окремі міністерства, відомства очолили антиукраїнські сили - комуністи, цього можна було б не допустити, якби ми пішли в коаліцію », - сказав Єхануров.

 

За його словами, комуністи завдають збитків державі.

 

«Тепер ми єдина європейська країна, де комуністи знаходяться при владі. Мені, як економісту, зрозуміло, що для нас це дорого обійдеться. Тому що в Лондон-сіті, наприклад, сидить якийсь хлопець і відповідає на стандартні питання, на які має відповісти, перед тим як повинен надати черговий кредит. І бачить, що от комуністи при владі ».

 

«Тому дадуть нам кредит, але під більший відсоток. Тому що ризики більші, і їм це зрозуміло. Хочете тримати комуністів - будете платити більше. Це потрібно фінансистам підкинути тему - в скільки нам обходяться комуністи », - зазначив Єхануров.

 

«gazeta.ua»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ