Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НУНС врятує Яценюк, – Жванія

Фракція «Наша Україна – Народна Самооборона» повинна консолідуватися, щоб надалі створити єдину політичну силу. Про це в ефірі програми «Чорне і біле» сказав народний депутат Давид Жванця. «Арсеній Яценюк – найрезультативніший кандидат в президенти у фракції НУНС, який демонструє, що готовий до діалогу. Зараз він розглядається, як один із можливих центрів об'єднання», - підсумував Давид Жванця, – повідомила прес-служба нардепа.


«Тепер найголовніше завдання – консолідувати фракцію НУНС, оскільки за період виборчої кампанії вона розбалансувалася. У «Нашій Україні – Народній Самообороні» утворилися різні групи і групки, які повинні розуміти, що якщо вони не об'єднаються, то їх чекає не дуже райдужне майбутнє, - підкреслив Давид Жванія. – Потрібно ухвалити принципове рішення, об'єднати зусилля всіх політгрупп, які перебувають на одному електоральному полі і створити єдину політичну силу». 

За словами народного депутата, сьогодні цей процес викристалізовується. Кажучи про можливий центр нової політсили, Жванія відзначив: «У фракції було декілька кандидатів у президенти, і не один з них свого часу не був підтриманий НУНС. Сьогодні мова йде про те, що виходячи з результатів виборів, потрібно підтримати того кандидата, який буде готовий працювати на консолідацію фракції».


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ