Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НУНС вимагатиме від Тимошенко пояснень щодо заяви про можливу коаліцію із Партією регіонів

«Із свого власного політичного досвіду я можу сказати, що в політиці немає неможливих речей, в політиці ніколи не можна казати «ніколи», не можна казати: «Та ні, ви що, такого ніколи навіть теоретично не може бути». І це продемонструвала вчорашня заява лідера БЮТу у Брюсселі», – прокоментував «Гал-info» народний депутат України Ярослав Кендзьор вчорашню заяву прем’єр-міністра України про можливість створення коаліції між БЮТом та Партією регіонів.
«В політиці немає вічних друзів, так само як і немає вічних ворогів, — в політиці є вічні інтереси. І я не виключаю, що в один прекрасний день політик Юлія Тимошенко може розвернути свою позицію на 180 градусів, якщо їй це буде вигідно», — зазначив Кендзьор.
Також, за його словами, після заяви у Брюсселі прем’єр-міністр після повернення в Україну зробила кардинально іншу заяву. «Я знаю цю заяву Тимошенко, знаю і іншу, зроблену одразу після прильоту в Україну, якою вона знівелювала попередню заяву. На жаль, наші українські політики мають властивість заради своїх власних політичних цілей мати широкий діапазон своїх власних поглядів, що ми і спостерігали під час виборчої кампанії: в Галичині політик говорив одне, а на наступний день на Східній Україні звучали вже зовсім інші політичні тези. Тому я не виключаю, що при власній політичній вигоді, можливо різні формати коаліції», – додав нардеп від НУНС.
Нагадаємо, як повідомили «Гал-info» у прес-службі НУНС із посиланням на слова лідера В’ячеслава Кириленка, НУНС вимагатиме від Юлії Тимошенко пояснень щодо її заяви про можливість коаліції БЮТ із Партією Регіонів.
За його словами, на засіданні Ради коаліції 5 лютого НУНС обов’язково поставить перед партнерами питання про інтерв’ю, яке лідерка БЮТ дала телеканалу «Євроньюс» під час недавнього візиту в Брюссель. Зокрема, Юлія Тимошенко заявила, що готова створити коаліцію з Партією Регіонів, якщо остання погодиться на «впровадження 20 пунктів детінізації політики й економіки».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ