Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

НУ-НС збирається відставити Семиноженка

Депутати від фракції НУ-НС мають намір зареєструвати проект постанови про відставку віце-прем'єр-міністра України Володимира Семиноженка. Про це журналістам заявив нардеп від НУ-НС, голова депутатської групи "За Україну!" В'ячеслав Кириленко.

"Те, що заявляє віце-прем'єр, - це окремий напрямок антиукраїнської роботи уряду, і частина в наших колах зараз вивчає питання щодо реєстрації відповідної постанови", - заявив В.Кириленко.

В свою чергу, заступник голови фракції БЮТ Андрій Кожем'якін наголосив, що реєстрація чергових постанов, зокрема, про відставку міністра освіти і науки Дмитра Табачника "не є виходом із ситуації". Він наголосив, що опозиція в інший спосіб буде добиватися його відставки.

"Ми визначимося з цього приводу пізніше, але протести будуть,?у т.ч. і студентів", - запевнив А.Кожем'якін, передає РБК-Україна.

Нагадаємо, Верховна Рада сьогодні, 30 березня, не звільнила Дмитра Табачника з посади міністра освіти і науки. Рішення про його відставку підтримали всього 202 народні депутати. Постанову про звільнення Табачника вніс лідер депутатської групи "За Україну!" В'ячеслав Кириленко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ