Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Низка громадських організацій Стрийщини вимагають обов’язкового введення у навчальну програму предмету «Християнська етика»

До голови Стрийської районної ради Романа Козака звернулися представники Клубу Української греко-католицької інтелігенції, товариства „Просвіта”, „Союзу українок”, МГО „Українська молодь – Христові”, ГО „Пласт”, Благодійного фонду „Карітас” Стрийської єпархії УГКЦ, Союзу жінок милосердя, Стрийського відділення Львівського обласного молодіжного центру праці, Союзу Чорнобильців України, Братства ветеранів ОУН-УПА з проханням прийняти Стрийською районною радою рішення про обов’язкове введення з 1 вересня за рахунок варіативної частини у навчальних закладах району предмету „Християнська етика” у І-11 класах з тижневим навантаженням 1 год.
Як запевнила кореспондента „Гал-іnfо” заступник керівника управління освіти Богданна Біляк, предмет „Християнська етика” в навчальних закладах Львівщини викладається з 1990 року. «Цей курс в наших навчальних закладах викладається вже давно. Просто бувало таке, що назва цього курсу була завжди різною. Зараз в нас напрацьована досить серйозна база та система підготовки кадрів для цього предмету. Тому питання не викладання курсу  «Християнської етики» в деяких навчальних закладах Львівщини скоро буде знято», - додає Богданна Біляк.     
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ