Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Об’єднання профспілок Львівщини пропонує збільшити бюджетне відшкодування у зв’язку із підвищенням тарифів на комунальні послуги до 180%

Об’єднання профспілок Львівщини пропонує збільшити бюджетне відшкодування у зв’язку із підвищенням тарифів на комунальні послуги до 180% - про це під час сьогоднішньої прес-конференції розповів голова Об’єднання профспілок Львівщини Роман Дацько.

Об’єднання профспілок Львівщини пропонує задіяти всі наявні можливості виконавчої влади для того, щоб перевести в юридичну відповідальність уряду та державних адміністрацій стосовно формування тарифів на комунальні послуги. Об’єднання профспілок Львівщини вимагає: запровадити соціальні тарифи на житлово-комунальні послуги (80% підшкодування з бюджету, 20% - з населення), переглянути порядок встановлення субсидій, переглянути розмір прожиткового мінімуму. Встановити розмір мінімальної зарплати на рівні прожиткового мінімуму у розрахунку на працездатну особу, звернутись до депутатів всіх рівнів  щодо виділення субвенцій на ці витрати.
 З метою недопущення різкого зниження рівня життя працівників, їхніх сімей, пенсіонерів, Об’єднання профспілок Львівщини втретє на громадських слуханнях не дає своєї згоди на запровадження нових тарифів на теплопостачання, в проекті регіональної угоди з ЛМР домагається  гарантій соціальної захищеності мешканців міста.
 Роман Дацько не виключив, що Об’єднання профспілок Львівщини вкотре вдаватиметься до масових акцій протесту.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ