Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Об’єднання профспілок Львівщини та Василь Куйбіда домовилися про співпрацю у разі, якщо останній стане міським головою

6 березня Об’єднання профспілок Львівщини та Василь Куйбіда підписали угоду про співпрацю, якщо кандидат від блоку „Наша Україна” стане міським головою. За словами голови Об’єднання профспілок Львівщини Романа Дацка, така угода є дуже важливою як для самого Львова, так і його мешканців: „Під час минулої каденції Василя Куйбіди ми вже підписували угоду, яка містила близько 110 дуже принципових пунктів. З Любомиром Буняком натомість ми не змогли домовитися про співпрацю і це спричинило хвилю наших страйків на знак незадоволення необґрунтованими тарифами на комунальні послуги”, – наголосив Роман Дацко.
Як зазначив Василь Куйбіда, днями аналогічну угоду про співпрацю він підписав з громадськими організаціямим, які представляють бізнес. Отож, якщо Василь Куйбіда стане міським головою, можна говорити про тісну взаємодію трикутника  влада – бізнес – профспілки.
Відповідно до угоди про співпрацю між об’єднання профспілок Львівщини та Василем Куйбідою, він гарантує, що в разі обрання його головою міста він особисто та очолюваний ним виконком співпрацюватиме з об’єднанням профспілок в усіх питаннях, які стосуються життєдіяльності міста.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ