Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Об’єкти теплопостачання перевірили на готовність до опалювального сезону

На  позачерговому засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій м. Львова, яке відбулося днями,  було обговорено  підсумки перевірки об’єктів теплопостачання про підготовку до опалювального сезону.
  Як повідомив начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту Львівської міської ради Петро Гребенюк, на котельні, яка подає тепло у  бібліотеку ім. Л. Українки на вул. Мулярській, 2, проведено заміну котла. У дитячому стаціонарному відділенні ЛК ММО „Фтизіопульмонологія”, що на вул. Замарстинівській, 274, зараз під’єднують систему теплозабезпечення до мереж нової котельні. ТзОВ „Енергозберігаючі технології” та ТзОВ „ГРОНЛО” мають вирішити питання щодо відновлення трубопроводу гарячого водопостачання від котельні до корпусу лікарні.
У СЗШ № 7 на вул. Б. Хмельницького, 132 замінюють внутрішню систему опалення, до котельні підведено інженерні мережі. На вул. Кримській, 28 також замінено обладнання котельні. Планується встановити димову трубу.
Зокрема комісія вирішила, що ТзОВ „Енергозберігаючі технології” має забезпечити запуск паливної котельні в бібліотеці імені Л. Українки, СЗШ № 7 та підготувати котельню на вул. Кримській, 28. Крім того управління культури Львівської міської ради повинне врахувати у бюджеті 2007 року кошти на заміну внутрішньої системи теплозабезпечення. 
„Ремонтні роботи  з підготовки до опалювального сезону  в школах і садках  йдуть згідно з графіку. На початку року загалом на ремонт приміщень, дахів і теплових мереж з бюджету міста виділено 3 млн 75 тис. грн. Зараз ми вже проплатили 35% виконаних робіт. Також у двох школах, а саме  Львівській правничій гімназії і Середній  загальноосвітній школі  №7,  проводиться повна заміна внутрішньої системи опалення  за рахунок бюджету 2007 року. У Львові не буде жодної школи чи дитсадка, які ввійдуть в опалювальний сезон непідготовленими” ,- розповів „Гал-info”  заступник начальника управління освіти Львівської міської ради Мирон Зелез.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ