Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Обігрівачі для будинку — п’ять найпопулярніших моделей

З настанням холодів підвищується попит на обігрівачі. Вони приходять на допомогу в міжопалювальний період та під час сильних морозів, коли центральне опалення не забезпечує комфортну температуру в приміщенні. Які обігрівачі заслуговують на увагу покупців?

Конвектор Noirot CNX-4 1500

Електричний конвектор Noirot CNX-4 1500 потужністю 1500 Вт призначений для обігріву приміщень площею до 15 кв. м. Одна з головних переваг моделі — суцільнолитий нагрівальний елемент RX-Slience Plus, який виготовлено з високоякісного алюмінієвого сплаву за запатентованою технологією. Він характеризується безшумною та ефективною роботою. Завдяки високій швидкості нагрівання тепле повітря надходить у приміщення вже через 45 секунд після ввімкнення приладу. Корпус із нержавіючої сталі захищений від вологи за стандартом IP24, що дає змогу використовувати конвектор навіть у ванній кімнаті. Передбачено вбудований захист від перегрівання.

Порада. Перш ніж придбати обігрівач, краще відвідати каталог товарів та порівняти цінову політику інтернет-магазинів.

Electrolux EFH/C-5125

Компактний тепловентилятор Electrolux EFH/C-5125 обладнано керамічним нагрівальним елементом та зручними поворотними перемикачами із SoftTouch-покриттям. Площа обігріву — 15 кв. м. Максимальна потужність — 1500 Вт. Фірмова технологія Storage O2 сприяє збереженню оптимального рівня кисню в повітрі. Захист від перегрівання забезпечує максимальну безпеку в процесі експлуатації. Корпус виготовлено з ударостійкого та термостійкого пластику, який мінімізує ймовірність термічних деформацій.

UFO Star 1800

Інфрачервоний обігрівач здатен ефективно обігріти приміщення площею до 18 кв. м. Його зібрано в сріблястому металевому корпусі з торцевими вставками чорного кольору. Модель передбачає кілька варіантів монтажу — підлоговий, настінний, стельовий. Максимальна потужність кварцової лампи — 1800 Вт. Термостат сприяє підтримці постійної температури в приміщенні — обігрівач автоматично вимикається при досягненні заданої температури та вмикається, коли вона падає. Для безпечної експлуатації передбачено вбудований захист від перегрівання та вологи.

De'Longhi V 550920

Масляний обігрівач De'Longhi V 550920 складається з дев’яти секцій, завдяки чому забезпечує хорошу тепловіддачу. Стильний дизайн, регульований кімнатний термостат, захист від замерзання — ключові переваги моделі. Максимальна потужність становить 2000 Вт. Площа обігріву — 20 кв. м. Обігрівач обладнано роликами, що дає змогу з легкістю переміщати його по квартирі.

Gorenje OptiHeat 2000 GTP

Конвектор Gorenje OptiHeat 2000 GTP вирізняється стильним дизайном, завдяки чому гармонійно вписується практично в будь-який інтер’єр. Виготовлений у тонкому корпусі. Передню панель покрито загартованим склом, стійким до відколів та подряпин. Максимальна площа приміщення, яке здатен обігріти прилад, — 20 кв. м. Потужність — 2000 Вт. Температуру можна встановлювати в межах 16–40 градусів. Передбачено захист від перегрівання, замерзання та вологи. Конвектор можна як встановлювати на підлозі, так і кріпити на стіну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ