Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Обласна рада має намір позбавити ВАТ «Галичфарм» своєї частки у статутному фонді

Постійна комісія з питань комунального майна та приватизації просить включити у порядок денний чергової сесії Львівської обласної ради проект рішення про відчуження частки облради (пакету акцій) у статутному фонді ВАТ «Галичфарм».
Про це йшла мова на вчорашньому засіданні президії Львівської обласної ради.
За словами керівника комісії з питань комунального майна та приватизації ЛОР Юрія Моравецького, керівництво ВАТ ”Галичфарм” звернулося до комісії з проханням дати дозвіл на відчуження майна, що і стало причиною внесення відповідного питання у проект порядку денного сесії облради 19 вересня. Частка облради у статутному фонді ВАТ «Галичфарм» станить 0,3%.
ВАТ «Галичфарм» є шостою за обсягами виробництва фармацевтичною компанією України та найбільшим виробником лікарських препаратів у Західному регіоні країни. Частка продукції підприємства на українському ринку становить 1,4%. Завод виробляє близько 100 лікарських препаратів шести різних фармакологічних груп. Близько 94% продукції реалізується на українському ринку, 6% експортується в країни СНД. За 2002 рік обсяг виробництва виріс на 1 395 тис. гривень і становив 56 071 тис. гривень (102,6% по відношенню до 2001 року). Продажі лікарських препаратів зросли на 769 тис. гривень і становили 42 667 тис. гривень в реалізаційних цінах (101,8% відносно 2001 року).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ