Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Обласне БТІ вимагає скасувати реєстрацію міжміського БТІ

Обласне БТІ попросило залучити Львівську обласну раду як третю сторону на стороні позивача до справи проти міжміського бюро технічної інвентаризації — повідомив «Гал-info» директор міжміського БТІ, депутат Львівської міськради Степан Павлюк. Сторона ж відповідача звернулася із клопотанням залучити управління комунального майна Львівської міської ради третьою стороною на стороні відповідача.


 6 вересня, як повідомив Степан Павлюк, відбулося п’яте судове слухання у цій справі. Нагадаємо, обласне БТІ звернулося до суду, щоб оскаржити ухвалу міськради, прийняту в червні, про створення міжміського бюро технічної інвентаризації.
 Цікаво, що обласне бюро технічної інвентаризації оскаржує не тільки ухвалу міської ради про створення міжміського БТІ, а й реєстрацію бюро. Так, за словами Степана Павлюка, у міжміське БТІ надійшла ухвала судді Галицького суду Львова Кушнерика, якою Львівській міській раді, міському управлінню комунального майна та міжміському БТІ заборонено приймати будь-які рішення щодо діяльності міжміського бюро. Обласне БТІ звернулося в суд з вимогою скасувати державну реєстрацію міжміського бюро, й на час розгляду справи суддя виніс ухвалу про забезпечення позову й заборонив діяльність міжміського бюро технічної інвентаризації.
 Міжміське БТІ, як наголосив директор бюро, подало заяву на оскарження цієї ухвали, однак виявилося, що цю справу вже передали іншому судді. Отож, швидше за все, вона розглядатиметься Апеляційним судом Львова, оскільки міжміське бюро оскаржує ухвалу суду.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ