Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Обласні депутати сумніваються в ініціативах скоротити матеріальну допомогу і в потребі зичити кошти Львівської адміністрації

Питання скорочення вдвічі розміру матеріальної допомоги від депутатів Львівської облради для незахищених верств населення на наступний рік потребує додаткового обговорення. Таку думку в коментарі «Гал-info» повідомив депутат Львівської обларади від фракції УНП Юрій Візняк.

Як повідомив Візняк, питання додатково буде обговорюватися на засіданні їхньої фракції, оскільки воно є неоднозначним, а тому думки з цього приводу розійшлися.
«Ми розуміємо що йдеться про економію бюджетних коштів, – каже Візняк. – Однак під удар потрапляють незахищені верстви населення, які очікують на таку допомогу і найбільше постраждають від впливу кризи».
Водночас, голова фракції «Наша Україна» Олег Паска каже, що не є прихильником виділяти кошти обласної ради на покриття витрат обласної державної адміністрації. «Я є категоричним неприхильником таких речей, – повідомив Паска в коментарі «Гал-info». – І ми ніколи такого не робили. Однак цього року видатки на виконавчу владу були значно зменшені».
Як приклад Паска приводить Перемишлянську РДА, головою якої є, де у січні були значно урізані кошти на зарплату, енергоносії та поточні витрати.
Нагадаємо, минулого року сума допомоги на одного депутата для малозабезпечених становила 10 тисяч гривень, тепер пропонується скоротити її наполовину, до 5 тисяч гривень.
Також Львівська обласна державна адміністрація звернулася до Львівської облради з проханням виділити 565 тисяч гривень допомоги для автотранспортного підприємства, яке обслуговує Львівську обласну державну адміністрацію.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ